TERMINALADMINISTRATÖR

Denna tjänst sträcker sig från att ta emot privatkunder vid serviceluckan till att gå ut på terminalen för viss godshantering. Du hjälper både interna och externa kunder och mycket av arbetet sker med hjälp av telefon, e-post och handdator.

I denna rekrytering tittar vi väldigt mycket på dina personliga egenskaper och även om det är meriterande att ha arbetat med liknande uppgifter så är det de personliga egenskaperna som är av yttersta vikt i vårt urval.

Förutom vissa rutinuppgifter kan dagarna se väldigt olika ut och här söker vi dig som kan prioritera uppgifterna rätt och ge en god service även i stressade situationer. Du bidrar med en positiv inställning och löser dagens unika utmaningar i samarbete med gruppen du tillhör.

Denna tjänst kräver att du är kommunikativ, social och gillar att ge service. För att klara arbetet måste du även vara bekväm i att arbeta med datorer och hantera de vanligaste Officeprogrammen.

Arbetet sker på dagtid och utförs i DHL.s lokaler i Värnamo. Tjänstgöringsgraden går att anpassa någonstans kring 75-100% av en heltidstjänst. Ange i din ansökan vilken procent som skulle passa just dig bäst.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Värnamo och din ansökan ska registreras på www.aktivbemanning.se.
Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande, dock senast 3 november 2018.

Ansvariga rekryterare är Jonas Lindahl 0370-69 56 54, och Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52.

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och finns i mer än 220 länder. I Sverige finns ca 60 kontor, terminaler och stationer där ca 4000 medarbetare arbetar, ungefär 50 av de personerna sysselsätts i Värnamo.

Kontaktperson(er)

Jonas Lindahl
0370-301550
Jimmy Lehtomäki
0370-301550

Tjänstgöringsort

Värnamo

Publiceringsdatum

2018-10-08

TERMINALADMINISTRATÖR

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor