Ställartalang

Nu söker vi dig som är, alternativt vill utvecklas till, en ställare av formsprutande plastmaskiner, till vår fabrik i Gnosjö.

Som ställare hos oss ingår du i ett team med erfarna ställare som tillsammans ansvarar för produktionen i maskinparken. Avdelningen har en hög automationsgrad med en robot vid varje maskin och arbetet består av allt från kvalitetskontroller till verktygsbyten. Ställare hos oss utför även enklare underhåll på våra formverktyg och i vår maskinpark.

Då erfarenhetsgraden är hög bland dina kollegor så passar denna tjänst även dig som har som mål att bli ställare inom plastindustri. Rollen skulle kunna passa dig med ställarerfarenhet från andra branscher eller dig som har ett par års erfarenhet som operatör inom plastbranschen och känner att du har den tekniska förmåga som krävs för att klara ställaryrket.

Vi tittar väldigt mycket på dina personliga egenskaper och även om det är meriterande för arbetets utförande att ha erfarenhet från maskinställ, programmering och robotar m.m. är det fortfarande de personliga egenskaperna som är av yttersta vikt i vårt urval.

Det finns endast dagskift på DaloLindén i Gnosjö och i produktionen tillverkas endast koncernens egna produkter. Arbetet sker i en modern maskinpark och även om flera av produkterna är traditionella så sker det en ständig utveckling av sortimentet.

Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv
Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är DaloLindén som slutligen anställer en person.

DaloLindén AB är en husgerådskoncern som finns i Motala, Gnosjö och Värnamo. Koncernen producerar tidlösa, funktionella och smarta produkter till hem, kök och badrum. Idag har DaloLindén AB 65 anställda varav 19 personer i Gnosjö.

Kontaktperson(er)

Jimmy Lehtomäki
0370695652

Tjänstgöringsort

Gnosjö

Publiceringsdatum

2019-02-15

Ställartalang

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor