CNC-svarvare

Nu söker vi en längdsvarvare till ett längre uthyrningsuppdrag i Värnamotrakten. Detta är ett dagtidsuppdrag på en högteknologisk industri där tillverkningen bygger på avancerad och automatiserad produktionsutrustning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av CNC-svarvning men tar gärna emot ansökningar av dig med närliggande kompetens. Längdsvarven är bra för svarvning av mindre komponenter och kan också med fördel användas till svarvning av längre detaljer. Tekniken bygger på att man uppnår måldiametern med ett enda skär.

Vi tror att du har ett brinnande intresse för teknik, där du ser möjligheter istället för problem. Du ser vad som behöver göras, och har ett eget engagemang i att lära dig nya saker. Stor vikt kommer läggas på personlighet och engagemang.

Är du är rätt person för detta uppdrag? Sök tjänsten direkt. Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Jenny Johansson på tfn 0370-69 56 53.

Aktiv Bemanning i Småland är ett lokalt auktoriserat bemanningsföretag i Värnamo. Vi tillhandahåller tjänsterna rekrytering, hyrrekrytering och bemanning. Som en del i Aktivgruppen så kan vi även erbjuda våra företagskunder truckutbildningar, outsourcinglösningar och möjligheten att hyra kontor och/eller produktions-/lageryta.


Kontaktperson(er)

Jenny Johansson

Publiceringsdatum

2019-02-27

CNC-svarvare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor