Lagerarbetare (längre uthyrningsuppdrag)

Nu söker vi en person som vill jobba som truckförare på ett lager mellan april och slutet av augusti i år. Arbetet handlar om att ta hand om inkommande och utgående gods hos en av våra kunder i Lagan.

Detta arbete är ett självständigt arbete där du till stor del själv måste planera, organisera och prioritera din arbetsdag. Det krävs att du kan sköta alla rutiner på ett noggrant och ordningsamt sätt enligt kundens krav. Du måste ha god datavana och kunna svenska i tal och skrift för att kunna förstå de arbetsinstruktionerna som krävs för att kunna utföra arbetet.

B-körkort ett krav för tjänsten erfarenhet från lagerarbete är det naturligtvis meriterande men vi tittar främst på dina personliga egenskaper och vad just du tillför arbetsgruppen.

För att få utföra arbetet måste du ha truckkort A2 (ledstaplare) och B1 (motviktstruck) samt ha erfarenhet av att köra truckarna. Aktiv Bemanning kan ombesörja en utbildning på giltigt truckkort om du tillhör kategorin av människor som har kört mycket truck men aldrig fått möjligheten att ta truckkort och är rätt kandidat i övrigt. Skriv då detta tydligt i din ansökan.

Företaget är stängt v.29-30

Är du är rätt person för detta? Sök tjänsten direkt dock senast 30 april. Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvariga rekryterare, Jenny Johansson, på tfn 0370-301550.

Kontaktperson(er)

Jenny Johansson

Publiceringsdatum

2019-04-08

Lagerarbetare (längre uthyrningsuppdrag)

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor