Reparatör

Till en av våra kunder söker vi nu dig som kan och vill meka med, samt reparera, maskiner. Arbetet sker på dagtid i Hillerstorp där kunden vill göra en hyrrekrytering dvs. att rätt person blir anställd av Aktiv Bemanning under en period med målsättningen att anställningen ska gå över till kund inom några månader.

För att kunna lära dig in i denna roll måste du ha erfarenhet av att laga saker, en erfarenhet du kan ha fått genom att t.ex. reparera bilar eller andra typer av maskiner.

Tjänsten innebär främst självständigt arbete även om du tillhör ett team. Detta innebär att du måste ta dagliga initiativ och angripa dagens utmaningar med ett kreativt tänkande. Har du tidigare erfarenhet av fräsning, svarvning eller manuell svetsning så är det meriterande för tjänsten.

Är du är rätt person för detta? Sök tjänsten direkt dock senast 30 april. Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvariga rekryterare, Jenny Johansson, på tfn 0370-301550.

Kontaktperson(er)

Jenny Johansson

Publiceringsdatum

2019-04-09

Reparatör

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor