Processtekniker Blowtech Group

För att möta framtidens tillväxt söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet av teknisk produktion och som kan och vill driva igenom produktionstekniska projekt såväl självständigt som i grupp.

När du kommit in i rollen som processtekniker hos oss så kommer du att ha en nyckelposition som kräver nyfikenhet, flexibilitet och ett systematiskt arbetssätt för att angripa våra utmaningar. Du kommer att ha möjlighet att lägga upp stora delar av dagen själv även om du måste anpassa fokus och tempo efter vad som sker i organisationen.

Vi tror att du är en teknisk person som har haft tidigare ansvarsroller inom industrin samtidigt som du har förkunskaper nog för att lära dig att köra in nya formblåsningsverktyg, trimma processerna, automatisera produktionen mm.

I urvalet kommer vi att titta mycket på dina personliga egenskaper, din framtidssyn på din yrkesroll i samspel med dina meriter.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och placeringsorten är i Gnosjö.

På Blowtech har vi alltid främjat personlig utveckling och låtit den som vill ha ansvar få möjligheten att växa in i en roll anpassad för personen. Vill du fortsätta att växa med oss?
Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Blowtech Group som slutligen anställer en person.

Blowtech är specialister på formblåsning av plast dvs. plastdetaljer med någon form av hålrum. Vid produktionsanläggningarna i Gnosjö och Kongsvinger framställs komponenter till fordon och anläggningsmaskiner samt för utrustning inom infrastruktur. Formblåsning som teknik har en del gemensamt med glasblåsning men med högindustriell precision i tillverkningen. Tekniken är mycket användbar vid tillverkning av komplexa former av polymera produkter som exempelvis bensintankar, luftkanaler, olika typer av behållare och andra tekniska detaljer till fordonsindustrin.

Kontaktperson(er)

Jimmy Lehtomäki
0370695652

Publiceringsdatum

2019-09-02

Processtekniker Blowtech Group

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor