Däckmontör

Nu närmar vi oss säsongen för däckskifte från sommar- till vinterdäck och vi söker nu dig som vill arbeta som däckmontör samt med det arbete som sker kring däckskiftena. Arbetet passar den som är teknisk och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Arbetet utförs på dagtid i Värnamo och det krävs en hög servicenivå samt noggrannhet. Vi ser gärna att du har körkort och har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter genom arbete eller fritidsintresse så är det meriterande.

Vänta inte med att skicka din ansökan, urvalet sker löpande.
Har du frågor, kontakta oss via tel: 0370-301550

Kontaktperson(er)

Jimmy Lehtomäki

Publiceringsdatum

2019-09-26

Däckmontör

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor