Rekrytering - Solcellsmontör

Din profil

Vi tror att du är en allmänt händig person med god fysik som uppskattar ett arbete som till stor del sker utomhus. Det förekommer arbete på höga höjder.

Du utgår från Bredaryd och arbetet utförs på dagtid i hela södra Sverige. Det förekommer flertalet övernattningar under arbetsveckorna.

Dina arbetsuppgifter

Som montör på Solinnovation får du till en början arbeta med en erfaren montör för att senare kunna hålla i egna projekt. Arbetet handlar om allt från att lasta bilen med rätt utrustning för ett projekt till att installera ett färdigt solcellspaket ute hos kund

Detta är en hyrrekrytering i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB. Urvalet sker löpande, skicka din ansökan omgående. Ansvariga rekryterare, Jenny Johansson, tfn 0370-69 56 53 & Jonas Lindahl 0370-69 56 54.

Om företaget

På Solinnovation tror vi på ett bättre sätt att generera el till privatpersoner, lantbrukare och företag. Solceller ger en lägre kostnad samtidigt som det bidrar till en bättre miljö.

Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi har kontor i både Värnamo och Örebro. Företaget startades av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Om oss

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB. Urvalet sker löpande, skicka din ansökan omgående. Ansvariga rekryterare, Jenny Johansson, tfn 0370-69 56 53 & Jonas Lindahl 0370-69 56 54.

Kontaktperson(er)

Jenny Johansson
0370-695653

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sverige

Publiceringsdatum

2019-04-29

Rekrytering - Solcellsmontör

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor