Gjutare till Gjuteriteknik

Vi känner oss stolta över priset som årets arbetsgivare på Värnamo Näringslivsgala. En del av kriteriet i denna utmärkelse är att man som arbetsgivare ser medarbetare som en viktig del av företagets framgång och aktivt arbetar med att se medarbetarna som en resurs.

Att ha medarbetarna i fokus ger framgång och vi fortsätter att växa genom nya kunder och projekt. Detta gör att vi vill fylla på med fler engagerade medarbetare i vår produktion. I detta rekryteringstillfälle söker vi efter tre pressgjutare som på dagtid kan komplettera vårt engagerade arbetslag på gjuteriavdelningen.

Arbetet på ett modernt gjuteri innebär allt från enklare uppgifter till att ställa och programmera maskiner och robotar. Då det är flera nivåer att passera innan man blir en självgående pressgjutare så har vi möjlighet att, utifrån din tidigare erfarenheter och kompetenser, placera dig där det passar bäst för din framtida utbildning och utveckling.

Vi tittar väldigt mycket på dina personliga egenskaper och även om det är meriterande för arbetets utförande att ha erfarenhet från maskinställ, programmering och robotar m.m. så är det fortfarande de personliga egenskaperna som är av yttersta vikt i vårt urval.

För att klara av denna tjänst måste du vara en initiativrik och tekniskt intresserad person som alltid vill prestera ditt yttersta. Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och omgivning, tycka om att ta ansvar samt trivas i ett högt tempo. Vi söker dig som gillar utmaningar och verkligen vill och kan bli bäst på det du gör.

Skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande! Dock senast 27 oktober 2019. Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52, och Jonas Lindahl 0370-69 56 54.

AB Gjuteriteknik har funnits sedan 1978 och är en komplett partner inom pressgjutning som specialiserat sig på zink. Kunderna återfinns huvudsakligen inom Telecom- och Bilindustrin, främst inom Sverige men även internationellt. Idag har Gjuteriteknik 67 anställda i Värnamo och omsätter ca 330 miljoner kronor. Företaget är högteknologiskt med en automatiserad produktion.

Kontaktperson(er)

Jimmy Lehtomäki

Publiceringsdatum

2019-09-27

Gjutare till Gjuteriteknik

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor