Alla sorters svetsare

Har du svetskunskaper inom TIG, MIG, MAG och är ute efter nästa yrkesutmaning?

Vi har flertalet kundförfrågningar på svetsare och kunderna återfinns i nästan samtliga väderstreck från vårt kontor i Värnamo. Vissa kunder söker dig som är ganska ny inom svets men har ett intresse av att lära dig mer men vi har även kunder som söker dig som kommit så långt i dina svetskunskaper att du knappt tror att det finns utmaningar kvar. Flera söker dig som ligger någonstans mellan de här nivåerna.

Detta innebär att alla med svetskunskaper har en möjlighet att hitta en ny utmaning genom att skicka in sin ansökan här.

Vill du veta mer? Ring Stefan på tfn 0370-695656

I de här rekryteringarna tittar vi inte bara på dina svetskunskaper utan är naturligtvis lika intresserade av dina personliga egenskaper, yrkesmässiga mål och vad du söker i en arbetsplats.

Kontaktperson(er)

Stefan Bylander
0370-695656
Jimmy Lehtomäki

Publiceringsdatum

2022-01-27

Alla sorters svetsare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor