Industrielektriker sökes

För en av våra kunder utanför Värnamo söker vi dig som är industrielektriker.

Vi söker dig som har arbetat inom branschen eller har motsvarande erfarenhet av att arbeta som industrielektriker.

Som industrielektriker arbetar du med både hög- och lågspänning, installerar och monterar elektrisk utrustning, kontrollerar, underhåller och reparerar el- och automatikutrustningar.

För att trivas i rollen bör du se problemlösning som en rolig utmaning och brinner för teknik. Du är positiv, ansvarsfull och självgående samt har en god känsla för ordning och reda. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Tjänsten är på heltid och sker på dagtid.

Urvalet sker löpande, skicka in din ansökan omgående. För mer information eller övriga frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Stefan Bylander på tfn. 0370–695656.

Kontaktperson(er)

Stefan Bylander
0370-695656

Publiceringsdatum

2022-06-30

Industrielektriker sökes

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor