Maskin mekaniker sökes

Nu söker vi en duktig mekaniker som vill jobba hos en av våra kunder strax utanför Värnamo.

I dina arbetsuppgifter ingår service och underhåll av maskinparken, samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom företaget.

Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du självgående och kan samarbeta med andra, du har lätt för att lösa problem och kan ta egen initiativ.

Arbetet sker på dagtid och är på heltid.

Skicka in din ansökan omgående, urvalet sker löpande och kommer att avslutas så fort vi hittar rätt person. För mer information eller övriga frågor kontakta ansvarig rekryterare Stefan Bylander på tfn. 0370–695656.

Kontaktperson(er)

Stefan Bylander
0370-695656

Publiceringsdatum

2022-06-30

Maskin mekaniker sökes

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor