Konstruktör till Prodeva

Nu söker vi ytterligare förstärkning till vårt utvecklingsteam.

Vi jobbar med nya spännande projekt som innefattar nyutveckling och produktförbättringsprojekt men även produktionsteknik mm. Vi arbetar främst i Solidworks.

Möjligheten finns att jobba med allt från idéskiss till färdig produkt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har en inneboende nyfikenhet att lära dig nya tekniker och produkter. Du är en kreativ person med hög social kompetens som brinner för utveckling och konstruktion.

Hos oss kommer du vara i framkanten för utveckling av nya produkter och komponenter. Arbetet utförs i nära samarbete med våra kunder. Från vårt kontor i Värnamo eller på plats ute hos våra kunder. Våra kunder finns främst i GGVV regionen.

Prodeva AB är ett produktutvecklingsföretag i Värnamo som bedriver nyutveckling och produktförbättringsprojekt åt kunder i GGVV regionen.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Prodeva som slutligen anställer en person. För mer information om tjänsten eller övriga frågor kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki på tfn. 0370-695652.

Kontaktperson(er)

Jimmy Lehtomäki
0370-695652

Publiceringsdatum

2022-07-08

Konstruktör till Prodeva

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor