Mekaniker

Nu söker vi dig som vill arbeta som mekaniker på en industri i Värnamoområdet. Som mekaniker blir du en del i en grupp som ser till att allt från maskin till fastighet fungerar och arbetar med förbättringar.

För att passa i denna omväxlande roll så måste du vara mekaniskt lagd, ha ett teknisk förståelse samtidigt som du har en grundläggande förståelse för el.

Har du tidigare erfarenhet från svarvar och fräsar så är det meriterande.

Detta är en rekrytering dvs. att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att vår kund slutligen anställer.

Sök direkt, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Vid frågor kan du kontakta Stefan Bylander, ansvarig rekryterare, på tfn 0370 69 56 56

Kontaktperson(er)

Stefan Bylander
0370-695656

Publiceringsdatum

2022-11-04

Mekaniker

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor