Produktionsledare

Till en av våra kunder i Bredarydsområdet söker vi en produktionsledare. Som produktionsledare så planerar, fördelar och driver du arbetsdagen för ett tiotal medarbetare så det krävs att du är bra på att kommunicera, både på svenska och engelska.

Vi tror att du som passar denna roll har en bakgrund från industrin och även har varit en ledare av någon form. För att klara av detta jobb måste du även kunna hantera en dator samt Officepaketet.

Även om anställningen börjar med en introduktionsutbildning som följs upp med möjligheter till ytterligare kompetensutveckling så är det meriterande om du redan har kunskaper om ständiga förbättringar, säkerhet och arbetsmiljöfrågor.

Detta är en rekrytering dvs. att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att vår kund slutligen anställer vinnande kandidat.

Sök direkt, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Vid frågor kan du kontakta Stefan Bylander, ansvarig rekryterare, på tfn 0370 69 56 56

Kontaktperson(er)

Stefan Bylander

Publiceringsdatum

2023-01-05

Produktionsledare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor