Kvalitetstekniker

Nu söker vi en kvalitetstekniker med en bakgrund inom produktion till en av våra kunder i Bredarydsområdet. Rollen som kvalitetstekniker innebär inte bara att mäta, driva, planera och följa upp vår kort- och långsiktiga mål inom kvalité utan även om att sprida kunskaper om kvalitetsarbetet till övriga medarbetare.

Vi söker dig som är lyhörd och coachande, gillar att lösa problem och att jobba med ständiga förbättringar.

För att klara denna roll måste du ha relevant utbildning eller erfarenhet från kvalitetskontroll, kvalitetssäkring, rapportering och avvikelsehantering som du införskaffat genom tidigare arbete.
Teknikförståelse är viktigt för tjänsten och kunskaper och intresse av företagsekonomi kan vara meriterande.

Förutom kvalitesarbetet kommer du även vara en del av i vårt ständiga arbete med att driva en säker arbetsplats samt i vårt miljöarbete.

Du behöver även ha b-körkort och kunna hantera Officepaketet. Förutom svenska så sker även en del av kommunikationen i arbetet på engelska så du måste behärska språken i både tal och skrift.

Detta är en rekrytering dvs. att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att vår kund slutligen anställer vinnande kandidat.

Sök direkt, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Vid frågor kan du kontakta Stefan Bylander, ansvarig rekryterare, på tfn 0370 69 56 56

Kontaktperson(er)

Stefan Bylander

Publiceringsdatum

2023-01-10

Kvalitetstekniker

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor