Medarbetare Bemanning - Heltid

Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter nya medarbetare för att utföra varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag. Detta kan innebära allt från maskinkörning, montering, kvalitetskontroller till packning.

Det vi söker är drivna och fokuserade individer som kan anpassa sig till olika arbetsplatser och uppgifter utan problem. Om du har truckkort är det en fördel, men vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper.

Arbetstiderna kan variera beroende på kundernas behov och arbetstider. Vi söker en flexibel medarbetare som kan anpassa sig efter detta.

Om du är intresserad av detta jobb, uppmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande. Klicka på knappen "Ansökan nu" för att komma vidare med din ansökan.

Tveka inte att höra av dig till oss på Aktiv Bemanning på telefonnummer 0370-30 15 50 om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Aktiv Bemanning är ett lokalt bemanningsföretag i Värnamo som är dedikerat till att matcha rätt person med rätt jobb. Vi tror på att bygga personliga relationer med både våra kunder och våra kandidater för att förstå deras behov och önskemål på bästa sätt. Genom att välja att arbeta med oss kan du vara säker på att vi kommer att göra vårt allra bästa för att hitta det perfekta jobbet för dig.

Vi har ett brett utbud av jobbmöjligheter i olika branscher och arbetsområden som kan passa en mängd olika bakgrunder och erfarenheter. Så oavsett om du söker en kortare anställning eller en mer långsiktig karriär, är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Så om du vill ta nästa steg i din karriär eller bara söker en ny utmaning, tveka inte att kontakta oss på Aktiv Bemanning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta jobb där du kan nå din fulla potential.

Kontaktperson(er)

Isabelle Carlström
Jimmy Lehtomäki

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Publiceringsdatum

2020-01-01

Medarbetare Bemanning - Heltid

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor