Extraarbete inom bemanning

Din profil


Vi söker ständigt efter extra arbetare inom industri och lager!

Då vårt behov är växlande så söker vi någon som vill jobba extra vid sidan om studier eller någon annan huvudsaklig sysselsättning. För att lyckas som en av våra medarbetare vill vi att du är flexibel och gillar utmaningar. Vi kan erbjuda olika typer av extrajobb inom den tillverkande industrin, lager och spedition. Körkort, truckkort och tillgång till bil är meriterande.

Så känner du för att tjäna lite extra pengar och har lite tid över, tveka inte att höra av dig till oss på Aktiv Bemanning!

Kontaktperson(er)

Isabelle Carlström
0370-695655
Jimmy Lehtomäki
0370-69 56 52

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Värnamo

Publiceringsdatum

2022-01-03

Extraarbete inom bemanning

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor