Extraarbete inom bemanning

Din profil


Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter extra arbetare inom industri och lager för att hjälpa våra kunder med tillfälliga och varierande behov. Att jobba extra inom bemanning kan vara en fantastisk möjlighet för dig att få värdefull arbetslivserfarenhet och samtidigt tjäna extra pengar vid sidan om till exempel dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.

Som en av våra medarbetare kommer du att få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom den tillverkande industrin, lager men även andra branscher. Detta innebär att du kommer att få möjlighet att lära dig nya färdigheter och erfarenheter som kan hjälpa dig i din framtida karriär. Dessutom kommer du att få möjlighet att arbeta med olika människor och få en bredare förståelse för olika branscher och arbetsområden.

Vi söker efter flexibla och självgående personer som gillar utmaningar och kan anpassa sig till olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du har körkort, truckkort och tillgång till bil, är det en fördel men inte ett krav.

Så om du vill tjäna lite extra pengar och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet, tveka inte att höra av dig till oss på Aktiv Bemanning idag på telefonnummer 0370-30 15 50 om du har frågor! Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta det perfekta extrajobbet.

Kontaktperson(er)

Isabelle Carlström
0370-695655
Jimmy Lehtomäki
0370-69 56 52

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Värnamo

Publiceringsdatum

2022-01-03

Extraarbete inom bemanning

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor